Hírek

Kibővített elnökségi ülést tartott a Magyar Rendvédelmi Kar
2023. március 09. 15:04
A Magyar Rendvédelmi Kar munkaterv szerint tartotta elnökségi ülését 2023. március 09-én (csütörtök) 10.00 órától a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tímár termében. Az értekezleten az elnökség tagjai mellett részt vettek az MRK Rendőrségi Tagozatának tagjai is.

Powell Pál elnök üdvözölte a megjelenteket, majd a Nemzetközi Nőnap alkalmából a rendezvényen megjelent hölgyeket virággal köszöntötte.

A napirend elfogadását követően, elnök úr tájékoztatást adott az elmúlt időszakban végzett munkáról. Részletesen kitért Dr. Pintér Sándor belügyminiszter úrral folytatott személyes megbeszélésen elhangzott témakörökre. Az egyebek napirendben az aktuális kérdések és a szakmai érdekképviseleti tevékenységgel kapcsolatos javaslatok kerültek megvitatásra.

Az elnökségi ülést követően a Magyar Rendvédelmi Kar Rendőrségi Tagozata tartott ülést, amelyre meghívást kapott az Országos Rendőr-főkapitányság Személyügyi Főigazgatóság Humánigazgatási Szolgálata, amely képviseletében Papné Dr. Kovács Judit r. ezredes személyügyi főosztályvezető vett részt a rendezvényen. A szakmai konzultáció során Markovics György r. alezredes, a Magyar Rendvédelmi Kar általános alelnöke, Rendőrségi Tagozat vezetője foglalta össze azokat a kérdéseket, amelyek a személyi állomány javaslatai alapján kerültek összegyűjtésre.

Reporter: MRK
Fotós: Pach D.
Vissza

 

Kapcsolódó információk: