Hírek

Közgyűlést tartott a Magyar Rendvédelmi Kar
2021. június 14. 00:21
A Belügyminisztérium színháztermében a járványügyi szabályok betartásával tartotta 2021. június 11-én a Magyar Rendvédelmi Kar közgyűlését.

A tavalyi évben, a járványügyi szigorítások miatt elmaradt ünnepség is megtartásra került a közgyűlés előtt, melynek keretében átadták a Rendvédelemért Emlékérem elismerést. A kitüntetések, a rendvédelem személyi állománya szociális, szolgálati és munkakörülményeinek javítása érdekében kifejtett, valamint a rendvédelem személyi állománya körében végzett kiemelkedő közösségfejlesztő tevékenység elismeréseként a rendvédelmi szervek tagozatainak javaslatai alapján kerültek odaítélésre.

Az ünnepélyes megnyitón Papp Károly a Belügyminisztérium belbiztonsági államtitkára mondott beszédet. Az elismeréseket Dobson Tibor tű. vezérőrnagy az MRK elnöke a tagozatok vezetőivel közösen adta át.

Az ünnepség után a közgyűlés rendes munkaterv alapján végezte munkáját, elfogadta a 2020. évről szóló szakmai és pénzügyi beszámolót. Több kérdésben is döntést hozott, továbbá megvitatta az aktuális feladatokat.

 

Reporter: MRK
Fotós: Mukk Sándor, Pach Dániel