Kedvezmények

Szolgáltatók kedvezményes ajánlatai a Magyar Rendvédelmi Kar tagjai részére.

 

BIZTOSÍTÁSAz Allianz biztosító kiemelt, online kedvezménnyel kínál a MRK tagjainak Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás, CASCO, Lakás és Utasbiztosítási terméket, valamint 20% állami támogatással igénybe vehető nyugdíj-előtakarékossági, önkéntes nyugdíjpénztári, és egészségpénztári termékeket.
 

Egyedi kedvezményekért és további  kérdéseikkel keressék:Csopják Zsuzsanna Veronika főtanácsost, MRK kiemelt ügyfélkapcsolati tanácsadót. Tel: 06-20-95-94-800 telefonszámon, vagy a zsuzsanna.csopjak@allianztanacsado.hu e-mail címen.

Lakásbiztosítás
Utasbiztosítás  

A Generali Biztosító Zrt. együttműködési megállapodás alapján kiemelt kedvezménnyel kínál biztosítási termékeket az MRK tagok részére. Online módon (lakás, KGFB, CASCO) az alábbi linkeken:

LAKÁSBIZTOSÍTÁS     KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰBIZTOSÍTÁS     CASCO

További részletek és egyéb biztosítási termékekkel kapcsolatos kérdések esetén keressék kapcsolattartónkat az alábbi elérhetőségeken:

Koza Andrea MRK ügyfélkapcsolati tanácsadó
+36 30 530 4550
koza.andrea@generalimail.hu

 BANKI SZOLGÁLTATÁS                                                                                                                                       Részletes tájékoztató    OTP Önkéntesnyugdíjpénztár akciós belépés     OTP Egészségpénztár belépési akció

·       Az OTP Bank az MRK tagjai részére egyedi, dedikált kedvezménycsomagot biztosít, mely kiterjed a banki termékek közül a fizetési számla, a lakás és jelzáloghitel, a személyi kölcsön és az egyes kafetéria elemek díjaira és költségeire.

·       A kedvezményekkel az OTP bankban már régóta számlát vezető ( régi ügyfél ) és a kedvezménycsomag előnyeit felismerő számlát most nyitó ( új ügyfél ) egyaránt élhet.

·       A banki termékek igénybevételét és a kedvezmények érvényesítését az OTP Pénzügyi Pont tanácsadói személyes találkozó keretében biztosítják.

A banki termékekről részletes ismertetést, a banki igényekre szóló legteljesebb termékajánlatra két módon biztosítanak lehetőséget:

1.    Egyéni találkozó keretében: a csatolt tájékoztatóban szereplő e-mail címen a gmp@otpbank.hu  jelentkezik az MRK tag, tanácsadóink  48 órán belül felveszik a kapcsolatot az érdeklődő MRK taggal és személyes találkozó keretében a banki termékek és kedvezmények érvényesítését elvégzik,  

 2.    Csoportos találkozó keretében: a helyi MRK képviselő megszervezi az MRK közötti termékismertetés, fogadóórák, egyéni találkozások lehetőségét.

A kedvezményes banki termékek természetesen az országos bankfiók hálózaton keresztül is elérhetőek, de a pandémia helyzetre való tekintettel, az egyéni kapcsolatfelvétel és egyedi ügyintézés lehetőségét felkínálja az MRK tagok számára az OTP Bank.  

  


 

Az Erste Bank Hungary Zrt. magas színvonalú és teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál az MRK tagok számára.

A részleteket itt találja!

 

 


A MBH Bank kedvezményes pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat biztosít a Magyar Rendvédelmi Kar tagsága számára.

A részleteket itt találja!

 

 

 

 

 

 SZOLGÁLTATÁSMagyar Felnőttképző és Tanácsadó Kft.

A Magyar Felnőttképző és Tanácsadó Kft. felnőttképzési intézmény 2024. április 01. napjától 10% kedvezményt biztosít az általa szervezett valamennyi felnőttképzés árából a kedvezményezettek és családtagjaik részére, amennyiben annak tényét az erre a célra rendszeresített formanyomtatvány bemutatásával igazolják.

A kedvezménnyel csökkentett árból további kedvezmény adható páros jelentkezés esetén (jelentkezőnkként 5-5%), valamint minden jelentkező számára biztosított a részletfizetés lehetősége.

Jelentkezni, valamint a képzésekről további információt kérni a jelentkezes@magyarfelnottkepzo.hu e-mail címen vagy a 0630 220 44 34 –es telefonszámon lehet.

A képzési kínálatról és az intézményről a Magyar Felnőttképző és Tanácsadó Kft. oldalán olvashatnak bővebben az alábbi linken:

https://magyarfelnottkepzo.hu/

 


A Magyar Rendvédelmi Kar és az EU-SOLAR közötti megállapodás értelmében az MRK tagjai és családtagjaik részére minimum 20 % kedvezménnyel vehetők igénybe a cég által nyújtott szolgáltatások. 

A kedvezmény részletei az alábbi linken elérhetők: 

Rendvédelmi dolgozók oldal - EU-SOLAR Nyrt.

eu-solar.hu

 


 A Szalay-Hitelplusz Kft. az MRK tagjai részére ingyenes pénzügyi tanácsadást nyújt.

A kedvezményes lehetőségről bővebb információ, részletes tájékoztatás a Szalay-Hitelplusz Kft. honlapján található.

 


 

A GF Építő Kft. 25 % kedvezményt biztosít, a Fitplaster Hungary Kft. által gyártott, általa forgalmazott termékekből, - az akciós termékek kivételével, továbbá 5 % kedvezményt biztosít a GF Építő Kft. által vállalt kivitelezési tevékenységre (egyedi ajánlat alapján).

2021. január 1 óta akár 3 millió forintot is felvehetnek az államtól otthonfelújítási támogatás formájában mindazok, akik saját tulajdonú ingatlanukban 25 év alatti gyermeket nevelnek és felújítják lakásukat. A kivitelezési kedvezmény igénybe vehető a program keretében, továbbá a GF Építő Kft. szakmai segítséget nyújt a támogatás lehívásához a rendvédelmi dolgozók részére. A GF Építő Kft. természetesen bármilyen más kivitelezési munkálatok tekintetében is rövid határidővel, kedvezményesen, országosan vállalja a megbízásokat.

A termékkínálat az alábbi linken érhető el: http://fitfestek.hu/

Tekintse meg videónkat: http://fitfestek.hu/kozszfera-kedvezmeny

 


                                                                                                                                                                                                                           A Klíma –Express Kft. 25% kedvezményt biztosít, az általuk forgalmazott munkaruházati termékek, valamint a klímaberendezések értékéből a kedvezményezettek és családtagjaik részére. A ruházati termékek munkaruhaként is elszámolhatóak.

A Klíma –Express Kft., az általa működtetetett webáruház segítségével, vállalását országos területi hatállyal képes teljesíteni.NYELVTANULÁSAz EURONYELVISKOLA az MRK tagjainak és családtagjaiknak
50% kedvezményt biztosít
a nyelvtanfolyamok mindenkori listaárából.

Részletek          Honlap: www.euro-nyelviskola.hu

 

 SZÁLLÁS - UTAZÁSA Magyar Rendvédelmi Kar tagjai részére, a Hunguest szállodalánc 15% dolgozói kedvezményt a szállás árából, (amelytől az adott szálloda pozitív írányban eltérhet), továbbá 10% catering, fogyasztás kedvezményt biztosít. A kedvezmény az MRK promóciós kóddal érvényesíthető, amely a tagozatok vezetőitől igényelhető és a rendvédelmi szervek belső intranetes oldalain elérhető. A kedvezmény részleteit az alábbi tájékoztató tartalmazza: 

HUNGUEST KEDVEZMÉNY TÁJÉKOZTATÓ 

Hunguest Téli Akció!

Az időszakos kedvezmény az állandó kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény igénybevételéhez a promóciós kód mellett az MRK tagság igazolása is szükséges.

 

 


 

                                                                         

Fedezze fel milyen kedvező áron utazni!

Családi kedvezmények, Last Minute akciók.
Keresse ajánlatainkat a www.utazzlastminute.hu  oldalon. Kedvezményeinkről (MRK tagok részére) érdeklődjön irodánknál! info@utazzlastminute.hu

 

 


 

 

Jegyrendelő lap  

 

a  MAHART PassNave Kft. a következő kedvezményeket biztosítja a Rendvédelmi Kar tagjai és családtagjaik részére: 

 • Visegrád-i, Esztergom-i járat kirándulóhajóval 50 %
 • Szentendre-i járat kirándulóhajóval 30 %
 • Duna Corso városnéző sétahajó Budapesten  20 %
 • Zenés - vacsorás esti sétahajó járat 10 %

A kedvezményes jegyvásárlás a következő módon történhet:

 • online jegyrendelőnk kitöltésével és annak online elküldésével

https://docs.google.com/forms/d/19E1jToMGkLlAb838s2GPNFIe4njJcKWgwrz5-OiLYo8

 • jegyrendelő nyomtatvány kitöltésével és annak e-mail címre vagy fax számra való elküldésével
 • szolgálati igazolvány felmutatásával

Gyermekjegy 2 éves kor alatt ingyenes, de regisztrációs jegy váltása kötelező.
Egyéb kedvezményekkel nem összevonható.

További kérdések esetén készséggel állnak rendelkezésére a következő telefonszámon: (06-1) 484-4013, hívható: H-P: 8:00 - 18:00, SZ-V: 10:00 - 18:00 között.


Hotel Piroska****

 

 

 

RENDes wellness ajánlat kizárólag az MRK tagjainak! A Hotel Piroska Bük
kedvezményes csomagajánlata minden eddiginél bővebb szolgáltatásokat
tartalmaz: 5 nap wellness teljes ellátással, italfogyasztással, utazás a
városnéző kisvonattal, ingyenes elhelyezés kisgyermekeknek, ajándék
masszázskupon, korlátlan wellness-használat. Kattintson a részletekért a
www.rendesajanlat.hu oldalra vagy kérjen ajánlatot a sales@hotelpiroska.hu
emailcímen.SZABADIDŐA Fővárosi Nagycirkusz által nyújtott KIEMELT KEDVEZMÉNY
az MRK tagjai részére.

    Aktuális ajánlat      Jegyrendelő lap
 


A Magyar Rendvédelmi Kar tagjai a József Attila Színház aktuális kedvezményeit az MRK-MKK kuponnal (MRK15) tudják igénybe venni a mai naptól

 • egyéni jegyvásárlás esetén 15% kedvezmény – minden saját nagyszínpadi előadásunkra – nem érvényes stúdióelőadásokra, vendégjátékokra, befogadott produkciókra és gyermekelőadásokra.
 • igény szerint előadás előtt kulisszajárást biztosít minimum 20 fő maximum 40 fő létszámig, 17:00 órás kezdettel
 • 150 fő fölött 20% kedvezményt biztosít jegyei árából, illetve igény szerint színészeivel közönségtalálkozót szervez előadás után – minden saját nagyszínpadi előadásunkra
 • teltházas előadás megvásárlása esetén 25% kedvezmény

Ez előadásokról a www.jozsefattilaszinhaz.hu
oldalon találnak bővebb információt.

Aktuális ajánlat           

 


A Pesti Magyar Színház kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosít az MRK minden munkatársának és hozzátartozóinak az előadásaira. A kedvezmény mértéke 10%

A kedvezményes jegyek a helyszínen pénztári értékesítéssel és előre rendeléssel is igényelhetők a baghi.viktoria@mszinhaz.hu e-mail címen.

PESTI MAGYAR SZÍNHÁZ 1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4. www.magyarszinhaz.hu

 

 

 


Az Újszínház 25% kedvezménnyel kínál jegyvásárlási lehetőséget
az MRK tagjainak.

 

www.ujszinhaz.hu

 

 


Tekintse meg változatos, kedvezményes kulturális ajánlatunkat a Szabadtér Jegyiroda - Budapesti Nyári Fesztivál programjaiból!
A Jegyiroda a Budapesti Nyári Fesztivál Margitszigeti - és Városmajori Szabadtéri Színpadon bemutatásra kerülő meghatározott produkcióira 30% jegyárkedvezményt biztosít a Magyar Rendvédelmi Kar tagjai számára. A kedvezményes kiajánlás körébe bevont előadásokat az alábbi linkeken találhatják: https://varosmajoriszinpad.hu és https://margitszigetiszinhaz.hu  A Jegyiroda ügyfélszolgálati pontjain keresztül és online internetes jegyvásárló felületén keresztül is biztosítja a kedvezményes lehetőséget.

2023. tavaszi-nyár ajánlat

 

 

 

 


 Az Udvari Kamaraszínház 10-50%-os kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosít előadásaira az MRK tagok és hozzátartozói részére. 

Budapesti játszóhelyünk:  ALTEMPLOM (1133 Budapest, Pozsonyi út 58.)

 

A Színházról, a budapesti előadásainkról, valamint az országos és határon túli turnénk állomásainak helyszíneiről, időpontjairól bővebb információ a https://mkuk.hu/  oldalunkon található.     

 

 A kedvezményes jegyek megvásárolhatóak személyesen a Hungary Card pénztárában, nyitvatartási időben. (1056 Budapest, Váci utca 78-80. szám alatti Hungary Card a Magyar Turizmuskártya irodájában.

 

 


EGÉSZSÉG, SPORT


 

 

 

 

 

 

 

Az Izabell Optika a Magyar Rendvédelmi Kar tagjai és családtagjaik számára kedvezményes csomagajánlatokat kínál, továbbá a csomagajánlatoktól eltérő vásárlásokra 20% kedvezményt biztosít, a lencse és keret árából, komplett szemüvegkészítés esetén.

A részletes csomagajánlat itt található: KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT


A Trendo Dental Fogászat prémium környezetben, személyközpontú, holisztikus szemléletű,  professzionális kiszolgálással nyújt fogászati kezeléseket, árengedményeket biztosítva a Magyar Rendvédelmi Kar/ Magyar Koránytisztviselői Kar tagjai és családtagjai részére.

A részletes csomagajánlat itt található: KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT


 

A sport életünk szerves része! A főleg futócipőket és futóruházati, kiegészítő termékeket forgalmazó Nyúlcipőbolt futóbolt hálózat, a teljes áru termékekből 15%-os, az akciós termékekre 4%-os kedvezményt nyújt a Magyar Rendvédelmi Kar tagjai részére. Keresse szakboltjainkat a megfelelő felszerelésért!

Boltjaink elérhetősége és webáruházunk: www.nyulcipobolt.huAUTÓZÁSAz MRK tagjai részére kedvezményes belépési lehetőség a Magyar Autóklub standard klubtagjai sorába, évi 13600- forint helyett, 9900- forintért. 

Tagság igénylése
 


Spóroljon "sokat" autós költségein a ZS+U Kft segítségével!

 

A Magyar Rendvédelmi Kar tagjainak egyedi árakat és kiemelt kedvezményeket biztosítunk. 
Forgalmazunk gyári és utángyártott alkatrészeket, karosszériaelemeket, olajakat, akkumulátorokat és felszereléseket többféle minőségben és gyártmányban is.

 

Ön mindig csak jól járhat , mert számos termékünkre Árgaranciát is vállalunk.
(bővebb információ, webáruház : www.zsu.hu/mrk)   

Cégünk 23.éve az alkatrészpiac stabil szereplője, nálunk majdnem minden gyártót és terméket megtalál.
 

Csomagküldés munkanapokon kb. 24 órán belül Magyarországon bárhová.
Bármilyen kérdéssel szívesen áll rendelkezésedre cégünk
MRK-s kapcsolattartója:   H - P  8-17 óra között
Magasházi László  06-30-326-08-40   ml@zsu.hu    mrk.alkatresz@gmail.com


 

Tisztelt MRK Tagság!

Örömmel jelenthetjük, hogy a drivingcamp Hungary ( EMKK Első Magyar Zrt.) csapata is felkerült azon szolgáltatók közé, akik az MRK tagjai részére kedvezményes termékkört alakítottak ki. Közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központunk 4, 6 és 8 órában kínálunk a Tagok részére vezetéstechnikai tréningeket a biztonságos napi munkavégzés és biztonságos hazatérés érdekében.

Ár MRK egyéni Tag részére: 8% kedvezmény a listaárból
Ár MRK jogi szem.Tag részére: 16% kedvezmény a listaárból

Bízunk benne, hogy ajánlatunk felkelti érdeklődésüket. Keressen minket bizalommal, Önökért is vagyunk! Megrendeléskor kérjük hivatkozni: - természetes személy esetén: DCH-1-2014, - jogi személy esetén: DCH-2-2014 Megrendelésüket / foglalásukat a sales@drivingcamp.hu e-mail címre szíveskedjenek küldeni. web: http://www.drivingcamp.hu/

Üdvözlettel: drivingcamp Hungary Csapata                                                                                       drivingcamp hírlevél


  

Kapcsolódó információk: